ویزای تحصیلی کانادا – دانشجویی و دانش‌آموزی:

ویزای تحصیلی کانادا به عنوان یکی از اقسام ویزای موقت کانادا نوعی جواز موقت برای زندگی و تحصیل در این کشور محسوب می‌شود. ویزایی که خود به دو بخش ویزای دانش‌آموزی و ویزای دانشجویی تقسیم بندی می‌شود و این فرصت را در اختیار محصل و یا دانشجو قرار خواهد داد تا در کنار خانواده (والدین، همسر و فرزندان) و با خیالی آسوده بر تحصیل در مقاطع مختلف متمرکز شود.

مهم‌ترین و البته شرط نخست دریافت ویزای تحصیلی کانادا، داشتن پذیرش تحصیلی از مدرسه، کالج، دانشگاه و یا یک موسسه آموزش عالی در این کشور است؛ بنابراین پس از دریافت نامه پذیرش یا اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه‌های کانادا و یا یکی از مدارس این کشور قادر خواهید بود برای ویزای تحصیلی کانادا اقدام کنید.

مدت زمان صدور ویزای تحصیلی کانادا:

بر اساس اعلام وب سایت رسمی سفارت کانادا، مدت زمان صدور ویزای تحصیلی کانادا (بدون احتساب زمان مورد نیاز برای انگشت نگاری) برای متقاضیان ایرانیحدود ۱۱ هفته خواهد بود. در واقع زمانی که سفارت کانادا برای بررسی درخواست ویزای تحصیلی شما با احتساب زمان مورد نیاز برای بیومتریک (انگشت نگاری) نیاز دارد، حدود ۳ ماه خواهد بود. البته این زمان مشروط به آن است که کلیه مدارک متقاضی همچون نامه استادی پرمیت یا پذیرش تحصیلی وی آماده بوده و نیاز به بازگشت پرونده و تکمیل آن نباشد. هر اندازه در تکمیل مدارک و رعایت ضوابط لازم برای درخواست ویزای تحصیلی وسواس و دقت بیشتری به خرج دهید، طبعا هم مدت زمان صدور ویزای تحصیلی شما کوتاه‌تر خواهد بود و هم شانس موفقیت افزایش خواهد یافت.

مدت اعتبار ویزای تحصیلی کانادا:

پس از موافقت اداره مهاجرت کانادا با درخواست متقاضی، ابتدا ویزایی موقت برای وی صادر می‌شود که به محض ورود فرد مذکور به خاک کانادا، ویزای تحصیلیوی نیز صادر خواهد شد. مدت اعتبار ویزای تحصیلی کانادا بسته به مقطع و رشته تحصیلی متقاضی متفاوت بوده و معمولا تا زمان پایان دوره تحصیلی معتبر خواهد بود.

برای مثال اگر متقاضی برای تحصیل در مقطع کارشناسی از یکی از دانشگاه‌های مورد تایید اداره مهاجرت کانادا، پذیرش تحصیلی داشته باشد، ویزای تحصیلی برای وی ۴ ساله صادر خواهد شد. البته امکان تمدید اعتبار ویزای تحصیلی کانادا و یا تبدیل ویزای تحصیلی به ویزای کار با در نظر گرفتن شرایطی خاص نیز وجود دارد.

مدارک لازم برای ویزای تحصیلی کانادا عبارتند از:

1-نامه ادمیشن یا همان پذیرش تحصیلی از یکی از مراکز معتبر آموزشی.

  • برنامه تحصیلی  2-
  • فرم‌های تکمیل‌شده درخواست ویزا (فرم ویزای تحصیلی، فرم اطلاعات خانوادگی و فرم schedule 1)
  • 3-نامه تمکن مالی ۴ ماه اخیر
  • اسکن صفحه اول جدیدترین پاسپورت (بعلاوه صفحاتی که مهر ویزا خورده‌است)
  • 4-اسکن اصل شناسنامه به همراه ترجمه
  • اسکن اصل شناسنامه به همراه ترجمه برای همراهان در صورت تاهل 5-
  • 6- دو قطعه عکس ۳.۵ در ۴.۵
  • سند و مدارک موربوط به دارایی‌های شخصی  7-
  • 8-نامه سابقه و بیمه کاری    
  • 9-فیش واریزی تحصیلی