تور ایتالیا 8 روزه

زیر 2 سال 990000 تومان
ارسال 60 % کل هزینه تورزمان رزرواسیون ضروری و درغیراینصورت رزرو ارسالی تایید نمی باشد.

  1. اصل گذر نامه با حداقل – 6 ماه اعتبار همراه با امضای دارنده پاسپورت در صفحه 2 پاسپورت های جدیدو 2سری کپی ازصفحه اول
  2. 6 قطعه عکس در انداز 5 / 3 * 5 / 4 رنگی ، تمام رخ ، با زمینه روشن
  3. اصل وترجمه رسمی شناسنامه به همراه دوسری کپی –
  4. اصل وترجمه رسمی آخرین مدرک دانشگاهی به همراه دو سری کپی –
  5. اصل و ترجمه سند مالکیت به همراه دوسری کپی –
  6. گواهی تمکن مالی صادره ازاموربین الملل بانک،همراه با پرینت – 3 ماه آخرسفربرای دارندگان حساب های جاری.کپی ازقراردادهای سپرده کوتاه مدت یا بلندمدت برای دارندگان حساب های سپرده )حداقل مانده حساب 20 میلیون(
  7. مدارک شغلی : * برای دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاهها: کارت بین المللی دانشجویی یا عضویت هیات علمی ویاکپی ازحکم استخدامی عضوهیئت علمی –
    * برای صاحبان شرکت های خصوصی )مدیر عامل، عضو هیات مدیره،..(:ترجمه روزنامه رسمی شرکت همراه با رزومه شرکت به همراه کپی از اصل فارسی.
    * برای کارمندان بخش دولتی:ترجمه آخرین حکم کارگزینی وآخرین فیش حقوقی /کارمندان بخش خصوصی: گواهی اشتغال به کاربه زبان انگلیسی همراه باگواهی سابقه بیمه 1سال
    قبل ازتامین اجتماعی
    * برای کسبه: ترجمه جواز کسب / کارت بازرگانی .
  8. کپی از گذرنامه فعلی و ویزاهای قبلی ) آمریکا کانادا شنگن سوییس انگلیس استرالیا( دو هفته قبل ازسفرکلیه هزینه های ارزی می بایست تسویه گردد و همچنین ضمانت نامه بازگشت از سفر به مبلغ 50 میلیون تومان نیز تحویل دفترگردد، خواهشمنداست شرایط ثبت نام را به مسافرین خود توضیح کامل دهید.
  • در صورت عدم صدور ویزا توسط کنسولگری ، – 20 % از کل مبلغ تور کسر و مابقی مسترد می گردد.
  • مسئولیت کنترل گذرنامه، به عهده آژانس همکار می باشد. –
  • مسافران موظف هستند در وقت تعیین شده ازطرف آژنس درسفارت جهت انگشت نگاری حضور داشته باشند. –
  • در صورت تغییر خط هوایی و یا قیمت پرواز، اطلاعات مربوطه متعاقبا اعلام میگردد. –
  • Check in ساعت 00 / 14 و Check out ساعت 00 / 12 ظهر می باشد.

گروه:

  • کلیسای میلان

    دومو یا کلیسای شهر میلان کلیسایی بزرگ به سبک گوتیک است که در سال ۱۳۸۶ میلادی ساخته شده است. البته...

    ادامه مطلب

شرایط دریافت ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:

  1. اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
  2. اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
    · کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
    · فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
    · پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
  3. ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.